当前位置:早的成语 > 工作格言

语音 找出一个划线部分与其他三个发音不同的单

时间:2021-07-27 08:04:46|来源:未知|编辑:admin|点击:
精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

语音 找出一个划线部分与其他三个发音不同的单词

1.A. flat B. Japan C. actor D. map

2.A. eats B. beaches C. brushes D. washes

3.A. says B. grades C. take D. late

4.A. makes B. hopes C. caps D. finds

5.A. animals B. walks C. always D. buys

6.A. loves B. jumps C. goes D. runs

1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 6.B 【解析】 1.本题考查字母a在单词中的发音。flat中字母a发/ ?/, Japan中字母a发/?/, actor中字母a发/ ?/, map 中字母a发/ ?/,故选B。 2.本题考查s或es在单词中的发音。eats中字母s发/s/, beaches中字母组合es发/iz/, brushes中字母组合...
  • 试题答案
  • 练习册答案
  • 在线课程
练习册系列答案
  • 仁爱英语同步整合方案系列答案
  • 仁爱英语同步活页AB卷系列答案
  • 仁爱英语同步练习与测试系列答案
  • 仁爱英语同步练习簿系列答案
  • 仁爱英语同步练测考系列答案
  • 仁爱英语同步语法系列答案
  • 仁爱英语同步过关测试卷系列答案
  • 仁爱英语基础训练系列答案
  • 0系列答案
  • 仁爱英语教材讲解系列答案
  • 年级 高中课程 年级 初中课程
    高一 高一免费课程推荐! 初一 初一免费课程推荐!
    高二 高二免费课程推荐! 初二 初二免费课程推荐!
    高三 高三免费课程推荐! 初三 初三免费课程推荐!
    更多初中、高中辅导课程推荐,点击进入>>
    相关习题

    科目:初中英语 来源:2018年秋期八升九年级英语入学检测试卷 题型:补全短文5选5

    根据汉语提示完成句子,一空一词(包括缩写词)

    1.(2015·年眉山中考)嘲笑处于困境中的人是不礼貌的。

    It’s not polite to laugh at those people__________ _________.

    2.(2015·年达州中考)我确信越来越多的人会因为健康而戒烟。

    I’m sure more and more people will__________ _________smoking because of health.

    3.(2015·年达州中考)专家们建议,家长应该亲自和孩子交流沟通。

    Experts suggest that parents should communicate with their children_____ ____.

    4.(2016·广州中考)如果你想知道这个单词的意思,查一下字典吧。

    If you want to know the meaning of this word, just__________it__________ in the dictionary.

    5.(2016·常州中考) David是—个如此诚实的人,以至于他从不撒谎。

    David is__________ an honest man___________he never tells a lie.

    6.(2015年眉山市)如果你想学好英语,就不要怕犯错。

    If you want to learn English well, don’t be afraid of__________ ____________.

    7.(2016·眉山中考)本周末,我打算去钓鱼而不去踢足球。

    This weekend I am going fishing__________ __________playing soccer.

    8.(2015年达州市)凯文在母亲节给他妈妈买了一条红色的围巾。

    Kevin__________a red scarf_______his mother on Mother's Day.

    9.(2016·甘肃兰州)你记忆的单词越多,你的英语就越好。

    The__________words you have in your minds, the__________your English will be.

    10.(2016·黄冈中考)我们应该更多地关注传统文化。

    We should________ more ___________ to traditional culture.

    1. in trouble 2. give up 3. in person 4. look up 5. such that 6. making mistakes 7. instead of 8. bought for 9. more better 10. pay attention 【解析】 1.in trouble处在困境中,处在...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:江苏省2017-2018年度7年级上学期英语7A Unit3单元检测卷 题型:单选题

    --- __________ your brother a member of the football team?

    --- No, he __________like playing football.

    A. Does; is B. Do; doesn't C. Is; doesn't D. Is; don't

    C 【解析】 句意:——你弟弟是这个足球队的队员吗?——不,他不喜欢踢足球。考查一般疑问句和一般现在时。根据题干:--- ___ your brother a member of the football team?--- No, he ____like playing football.可知,第一句话中缺少系动词,be a member of某个组织的一员,因此变为一般疑问时将be ...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:2017年广州市初一上册Unit 2单元测试卷 题型:阅读单选

    完成句子

    1.爱丽丝来自德国,她在一间初级中学教德语。

    Alice is from ________. She teaches _______ in a _______ ______ ________.

    2.乔治是一个活跃的学生,他参加了许多课外活动。

    George is an active boy at school, and he ________ ________ ________ many after-school activities.

    3.每年中秋节的晚上我们都过得很愉快。

    We have ____ _______ _______ every Mid-autumn Festival evening.

    4.我爷爷每天六点起床,然后进行晨练。

    My grandfather gets up at 6 every day. And then he ______ _______ _______ .

    5.我父母每周去探视我奶奶一到两次。

    My parents usually go to visit my grandma _____ _____ ______ ______ ______.

    1. Germany German junior high school 2. takes part in 3. a good time 4. does morning exercises 5. once or twice a week 【解析】 1.be from意为“来自…”,其后加国家的话用表示国家的名词,德国是Germany,首字母要大写。第二空表示“德...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:2017年广州市初一上册Unit 2单元测试卷 题型:单选题

    He ________ to school because his home is far away from his school.

    A. seldom walk B. seldom walks C. always walk D. always walks

    B 【解析】 句意:他很少走路去上学因为他家离学校很远。seldom是频度副词,意为“很少”,always是频度副词,意为“总是”,动词walk意为“走路,步行”。后半句说他家离学校远,所以他应该很少步行上学,排除CD,这里是陈述一件事实,用一般现在时,主语是He,是第三人称单数主语,所以谓语动词应使用三单形式walks,故选B。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:安徽省六安市2017-2018学年七年级上学期期末考试英语试卷 题型:阅读单选

    Ken’s Timetable

    Monday

    Wednesday

    Thursday

    Friday

    9:10 a.m.

    Math

    Math

    English

    10:20 a.m.

    P.E.

    Science

    Biology

    11:15 a.m.

    Chinese

    History

    2:00 p.m.

    Chinese

    3:00 p.m.

    Math

    1.What class does Ken have at 2:00 p.m. on Thursday ?

    A. Chinese. B. P.E. C. History . D. Math .

    2.On Thursday , he has a Chinese class at ______.

    A. 9:10 a.m. B. 10:20 a.m. C. 2:00 p.m. D. 3:00 p.m.

    3.He has ______ classes in a week.

    A. ten B. eleven C. twelve D. thirteen

    4.When does Ken have a P.E. Class?

    A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Friday. D. On Monday.

    1.A 2.C 3.A 4.D 【解析】 本文介绍了Ken一周的课程表。他在星期一,星期三,星期四和星期五有课。 1.A 细节理解题。根据表格中2:00 p.m. Chinese可知Ken在星期四下午2点上语文课,故选A。 2.C 细节理解题。根据表格中2:00 p.m. Chinese可知Ken在星期四下午2点上语文课,故选C。 3.A...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:安徽省六安市2017-2018学年七年级上学期期末考试英语试卷 题型:单选题

    My parents want me ______ English every day.

    A. to read B. reading C. reads D. to reading

    A 【解析】 句意:我的父母想让我每天读英语。 want sb to do sth想要某人做某事,故用动词不定式to read,故选A。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:人教九年级第12单元测试卷 题型:完型填空

    A teacher had been made very angry by some of his boys making a high sound during school hours. At last he was forced to____any one who should repeat the wrong act. The next morning, a loud sound was heard in the quiet room. The students were very much surprised, and the teacher at once looked around to_____the person who had made a high sound.

    When a boy who was often in bad act, was told he was wrong, he_______said he hadn’t done it, yet his words were not believed, and he was brought up for punishment. Seeing what was about to take place, Charles, a little boy, got up suddenly from his_____“Don’t punish John, air. I made the high sound. I’m very sorry, I didn't mean to whistle.” He held out his hand to be punished. Taking the little boy’s____, the teacher said “ Charles, you have done right. I can't punish you after you____so nobly.” Even the youngest child in the school felt_____of Charles, for every child could see how bravely he had acted.

    Charles was truly a brave boy. He had done______he knew to be right. True courage may also be shown by_____to do that which we know to be wrong,_____bad people may laugh at us,

    1.A. punish B. praise C. fix D. hurt

    2.A. hide B. discover C. pay D. wake

    3.A. actively B. aloud C. strongly D. softly

    4.A. bag B. board C. desk D. seat

    5.A. hair B. arm C. finger D. hand

    6.A. have given B. have run C. have acted D. have fallen

    7.A. afraid B. proud C. sure D. careful

    8.A. what B. which C. who D. when

    9.A. refusing B. continuing C. dreaming D. wanting

    10.A. but B. though C. after D. until

    1.A 2.B 3.C 4.D 5.D 6.C 7.B 8.A 9.A 10.B 【解析】 试题短文大意:该文叙述了一个名叫查理斯的小男孩在教室承认自己犯的错误,要求老师惩罚。老师没有惩罚他,而是称赞了他勇于承认错误的勇气。真正的勇气可能是在坏人嘲笑我们,我们仍通过拒绝做自己认为错的事展示出来的。 1. 2. 3....

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:福建省2016-2017学年八年级下学期第二次月考英语试卷 题型:单选题

    Who cooks _______, Maria, Kangkang and Tom?

    A. successfully B. more successfully C. most successfully

    C 【解析】 句意:谁做饭最成功,Maria, Kangkang 和 Tom? A. successfully 成功地,原形 ; B. more successfully 比较成功地 ,比较级 ; C. most successfully最成功地,最高级。三者之间进行比较,要用最高级。故正确答案选C。

    查看答案和解析>>

    上一篇:(二)现代文阅读Ⅰ 时间也 下一篇:没有了

    早的成语